Más-Kép Fotótábor Workshop a Táborban

KÜLTÉRI PORTRÉFOTÓS WORKSHOP ERDÉLYI GÁBORRAL

A workshopra olyan érdeklődők jelentkezzenek, akik legalább alap szinten eligazodnak a fotózásban. Erre azért van szükség, mert szeretném ha mindenki nagyobb tudással térne haza a táborból, mint ahogyan érkezik. Ez pedig csak akkor kivitelezhető, ha nagyjából azonos szinten vannak a résztvevők. Hogy milyen felszereléssel érkezel, az rád van bízva. Ha valaki fotózni, képet alkotni akar, annak mindegy, hogy milyen eszközzel teszi. Képet alkotni ugyanakkora élmény egy lyukkamerával, egy régi filmes masinával, telefonnal vagy valamelyik új csúcskategóriás géppel. Nem az eszköz számít, hanem az alkotó szeme. 

NE CSAK MODELLFOTÓZÁSRA SZÁMÍTS! 

Ahhoz, hogy az elkészült fotókon vissza tudjuk adni a modellünk személyiségét  és az adott pillanat hangulatát, több szempontot figyelembe kell vennünk. Ezeket a gondolatokat, trükköket szeretném nektek átadni. Ez után következhet majd a profi modell fotózása, ahol a fénykezelést, az ideális kompozíciókat, a helyszínválasztást is tökéletesítjük. 

FONTOS!

A portréfotózásnál fontosnak tartom az utómunkát, így ebbe is bele fogunk kóstolni, így ha teheted, laptopot hozzál magaddal! 

Várlak benneteket szeretettel!

JELENTKEZEM!

TERMÉSZETFOTÓS WORKSHOP ZSILA SÁNDORRAL

Zsila Sándor visszatérő oktató táborunkban, és mivel újra igény merült fel rá, örülünk, hogy ismét velünk tart!

Gyakorlatorientált hétvégére számítson az aki jelentkezik a workshopra.
Gyakorlás és visszajelzés – ez a két kulcsszó. Ezt a műfajt nem lehet karosszékből megtanulni. Menni kell, gyakorolni. És ez nem elég, kell egy közösség is. Ez lehet egy tábor, vagy egy tanfolyam is. A képelemzés is fontos, mint ahogy a terepgyakorlat is. A hibák és jó példák megvitatása, az egymástól ellesett praktikák rengeteget segítenek az egyéni látásmód kialakulásában.  Napkelte és napnyugta, makró és tájfotók, ebben a gyönyörű környezetben a Duna partján, biztosan nem fogunk unatkozni!

Várlak benneteket szeretettel!

JELENTKEZEM!
KÉSZEN ÁLLSZ A TÁBORRA?

IGEN, JELENTKEZEM!